En förebild för teknik och inspiration

Lördagen den 15 juni är datumet då jag är född- i år sammanföll det med invigningen av ett väldigt speciellt museum, nämligen skärgårdsskildraren Roland Svensson. Hans ateljé har blivit återskapad i Ramsmora på Möja och planeras ha öppet året om och jag kan säga att jag kommer absolut att besöka det fler gånger!

IMG_5826

Här är ett reportage som svt gjorde inför invigningen.

Vilken födelsedag- kan det bli mycket bättre än att få åka ut med fina vänner, äta god mat och ägna sig åt flera av sina största intressen på samma gång? Och dess utom bli uppvaktad med dragspel och sång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s