En livsstil…

Jag har tidigare omnämnt arbete som livsstil med hänvisning till insekter, i dagens moderna samhälle är det lätt att glömma bort att man arbetar för att livnära sig, för den lusmumsande nyckelpigan är det inte någon fråga om val, inte heller för den ensamma småföretagaren. Man får vara beredd på arbeta dygnet runt! Men upplevelsen av naturen- den själsliga födan- gör att vissa ser det som en privilegierad livsstil.

IMG_E4073[1]
Livsstil /Way of life
30×30 cm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s